Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

  • Se aktuella leveranstider
  • Se öppettider och butiksinformation
Braun 3040s Philips S9161/41 Philips S5400/06 Philips S1110/04 Philips S1510/04 Philips S7310/12 Braun 3020 Philips S5073/62 Philips S9171/31 Braun 3050CC Braun Series 3 3050 Braun Series 3 3020 Braun 3000s Philips S738/17 Braun 9291cc Braun 190 S Philips BG105/10 Braun 5020s Philips S3110/06 Philips S5100/06

Rakapparater

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

ELON Tipsar!
Produktpaket
Visa
 
Info

Visar av produkter

Rakapparater

Här hittar du rakapparater i alla prisklasser och för alla behov. Köp en vattentät rakapparat om du vill raka dig i duschen eller testa världens första rakapparat med aktiv kylteknik. Med rakapparat kan du få såväl den perfekta tredagars-stubben som en nära och slät rakning.

Vi har rakapparater i alla prisklasser och design, utrustade med en massa smarta funktioner för en nära och effektiv rakning. Vilken typ av rakapparat som passar dig beror delvis på hårkvaliteten på ditt skägg och din hudtyp, men kanske framför allt på ditt eget tycke och smak.

Många smarta tekniska funktioner

De flesta rakapparater är utrustade med många användbara funktioner för en flexibel rakning. Föredrar du våtrakning framför torrakning, finns det modeller av rakapparater för det. För dig med känslig kan det vara värt att testa en rakapparat med våtrakning, då huden inte blir lika irriterad om du mjukat upp den och skägghåret med vatten innan du rakar dig.

Välj en rakapparat med trimmer eller trimsax om du har ett skägg med lite längre hår som du vill trimma. Vill du däremot ha en snygg tredagarsstubb eller nära rakning, finns inställningar och funktioner för det på flera av rakapparaterna i vårt sortiment.

Rengör din rakapparat

Se till att ta hand om din rakapparat, så kommer den att hålla många år framåt. De flesta rakapparater i vårt sortiment kan rengöras med vatten. Till några rakapparater ingår även rengöringsstationer med en speciell rengöringsvätska som inte sliter på skärbladen.

Rakhuvud och rakningsteknik

En rakapparat har ofta antingen roterande rakhuvuden eller ett rakt rakhuvud. När du rakar med respektive variant använder du olika tekniker. Väljer du en rakapparat med roterande rakhuvud, ska du använda cirkelrörelser när du rakar dig.

Har du däremot en rakapparat med ett rakt rakhuvud rakar du med ungefär samma teknik som med en traditionell rakhyvel.

s