Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

  • Se aktuella leveranstider
  • Se öppettider och butiksinformation
Canvac CBF1303V Canvac CGF1403V Canvac CBF2303X Canvac CGF1503X

Fläktar

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

ELON Tipsar!
Produktpaket
Visa
 
Info

Visar av produkter

Fläktar

Här hittar du ELON:s utbud av fläktar. I vårt sortiment hittar du bland annat bordsfläktar, golvfläktar, badrumsfläktar och värmefläktar. Oavsett dina behov så hittar du din nya fläkt hos oss!

Behöver du förbättra din ventilation hemma? Oavsett om du behöver en fläkt för badrummet, för att höja värmen inne eller en enklare bordsfläkt för att få snurr på varm och torr luft inomhus har vi en fläkt för dig!

Fläktar för bord och golv

Börjar sommarvärmen göra sig påmind inomhus? Vill du skapa samma sköna bris vid skrivbordet som du kan uppleva på stranden? Då kan en fläkt att placera på bordet vara något för dig! Det är ett enkelt sätt att få snurr på luften och få ett skönare klimat inomhus.

Om du är ute efter en större fläkt med större kapacitet kan en golvfläkt vara något för dig. Våra fläktar går att programmera i hastighet och höjd, och du kan även programmera den för att rotera så att luften sprids jämnt i rummet.

Fläkt för badrummet

Behöver du en ny fläkt i till badrummet, toaletten eller tvättstugan? Dålig ventilation i fuktutrymmen ökar risk för fukt och mögel. Med en badrumsfläkt kan du garantera att hålla fukten borta och hålla ett gott inomhusklimat.

Vi har fläktar som själva känner av fuktighetshalten i rummet. Om fuktighetshalten är för hög startar fläkten, och när rätt halt uppnås stänger den av sig själv. Våra fläktar kan monteras både till självdrag eller med kallrasskydd där självdrag saknas.

Fläkt för värme

Behöver du värma upp uterummet, husvagnen eller garaget tillfälligt? Då kan en värmefläkt vara en bra investering. Med en värmefläkt får du snabbt upp värmen så att ditt rum blir behagligt att vistas i.

Hjälp med att välja fläkt

Vet du inte vilken fläkt du ska välja? Kom in till din närmaste ELON-butik så hjälper vi dig att hitta den fläkt som passar dig och dina behov bäst.

s