Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

  • Se aktuella leveranstider
  • Se öppettider och butiksinformation
Bild för kategori Bäcklunda

Bäcklunda

 

Sveriges snabbaste kök?

Bäcklunda är vårt eget kök och är tillverkat för att användas och passa olika människors livssituationer – från stora barnfamiljer och lantliv till singelhushåll och storstadspuls. Ett nordiskt kvalitetskök till ett förmånligt pris och med snabba leveranser.

Bäcklunda kallas för Sveriges snabbast kök. Varför? För att vi kan leverera ett komplett kök med luckor, stommar, vitvaror, köksmaskiner, bänkskivor och mycket annat på bara 3–5 dagar.

 

 

 

   

 

Nordisk kvalitet

Köket Bäcklunda är väldesignat med moderna lösningar. Den höga kvaliteten tillsammans med den stilrena, nordiska designen syns i varje detalj och ger dig ett kök som du kan vara stolt över.

Snabba leveranser

Vi strävar efter att leverera ditt nya kök så snabbt som möjligt eller när du önskar. Bäcklundas sortiment finns på vårt centrallager, vilket gör att produkterna levereras på 3-5 dagar.

Ett prisvärt alternativ

Bäcklunda levereras i platta paket. Du väljer om du vill montera ihop stommarna själv eller om du vill att vi ska göra det åt dig.

Helhetslösning

Vi har stor kunskap om både vitvaror och kök vilket gör att vi tillsammans med dig skapar en helhetslösning som passar dina behov och önskemål.

Personlig service

Bäcklunda finns att köpa i butiker runt om i hela Sverige. Detta gör att du får personlig kontakt med din säljare.

Ett tryggt val

Alla butiker som säljer Bäcklunda blir certifierade innan de kan börja sälja våra kök. I certifieringen ingår en gedigen utbildning samt att butiken ska kunna erbjuda leverans och montering. Detta medför att du alltid får professionell hjälp.

  

  

  

Hetaste trenden är grå

Letar du efter din egen stil? Det behöver inte vara svårt – lägg till några ruffa detaljer, kanske ett par coola lampor i råmetall – eller en tapet som tar för sig. Med gråa luckor sätter du din egen prägel på köket genom att kombinera färger och material på ett spännande sätt – utan att ta bort den hemtrevliga känslan.

Det här är vår nya kökslucka – grå, matt, stilren – perfekt för det moderna hemmet. Köket är vårt nya härliga sällskapsrum – mitt i matlagningen. Och alla vill vara med; kompisarna, familjen, släkten. Planera gärna ditt kök för det. Upplevelsen är fantastisk.

 

  

  

Ett enkelt sätt att köpa kök

Allt är enkelt när du vet hur du ska göra. Vi tycker att det ska vara lätt att byta kök och därför har vi gjort det enkelt när du ska köpa ett kök från Bäcklunda. Du kan göra allt själv, men ibland kan det vara skönt med lite hjälp på vägen. Hos oss kan du själv välja vilka delar du vill ha hjälp med och vad du vill göra själv.

 

Bläddra i katalogen, gå in på backlunda.se eller besök en av våra butiker för att inspireras och låta din fantasi flöda.

Här hittar du hjälpmedel för att planera och rita ditt kök, sen hjälper vi dig att färdigställa ditt drömkök i någon av våra butiker.

Vi hjälper dig att beställa och se över vilka tillbehör och tjänster du behöver. 
 

Köket levereras på 3–5 dagar. Du får med tydliga och enkla instruktioner om du vill montera och installera köket själv.

 

 

ELON Tipsar!
Produktpaket
Visa
 
Info
s