Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

Visa / ändra butik Välj din Elon-butikVälj butik här
 Stäng

Logga in eller skapa en profil för att få tillgång till mina sidor.

Stäng

Hej och välkommen till ELONs kundservice!

Vårt mål är att du ska få hjälp på ett snabbt och smidigt sätt. Gå vidare genom att välja den rubrik som passar ditt ärende bäst.
Om du inte hittar önskad information här ber vi dig kontakta din ELON-butik för personlig hjälp.

 

Stäng

Kundvagn

Totalt: st, inkl. moms.
Din kundvagn är tom

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

  • Lägga till produkter i varukorgen
  • Se aktuella leveranstider
  • Se öppettider och butiksinformation
Bild för kategori Belysning hos ELON

Belysning hos ELON

 

 

 

Skapa rum i trädgården

Belysningssystemet LED Garden Plug & Play tar utomhusbelysningen till en ny nivå. Med det här systemet kan du enkelt, och helt själv, koppla ihop ett enhetligt belysningssystem till din trädgård.

Alla lampor och komponenter kan kopplas ihop till ett system vilket gör att du kan få varierande belysning i din trädgård och på uteplatsen. De olika lamporna gör det möjligt att belysa träd och buskar, fasader, staket och trädäck, allt utifrån vad du behöver och vill ha.

  

  

 

Välkomna dina gäster

Lys upp ditt hus och skapa ett varmt och välkomnande hem. Fasadbelysning både vägleder dig till husets entré och hjälper dig från att snava i mörkret. Välj gärna flera lampor med svagare ljus för att skapa en harmonisk miljö.

 

 

 

En lampa – flera ljus

En minimalistisk lampa med stor effekt. De mönstrade insatserna gör att du kan förändra ljusbilden efter önskemål eller dagsform. Ljusbilderna ger attityd och kan anpassas till alla slags stilar och placeringar.

 

 

 

Levande trädgård

Punktbelys dina favoriter i trädgården. Genom att ljussätta vertikala ytor upplevs trädgården ljusare och mer levande. Ett träd som är ljussatt underifrån får ett vackert ljus i trädkronan och fungerar även som en reflektor som skänker ljus åt resten av trädgården.

 

 

 

Solig klassiker från Hallbergs

I slutet av 60-talet tog Maria Åström sin examen från designhögskolan Beckmans. Då arbetade hon som illustratör och i slutat av 80-talet började hon trycka sina egna tyger. Idag är Maria en fullfjädrad mönsterformgivare med egen ateljé i Stockholm.

Ett samarbete inleddes med Ljungbergs och Svensk Slöjd AB, och sedan början på 90-talet ingår Marias tyger i Ljungbergs kollektion. Nu presenterar Hallbergs med stolthet det första mönstret “Citrus Limon” från Maria.

 

 

  

Smögen

Böjbart. Stilrent formgiven belysning för olika användningsområden. Finns som vägg-, bords och golvlampa i olika färger. Böjbar ”nacke” för flexibilitet och möjlighet att rikta ljuset. Strömbrytare på armaturen.

 

 

 

Nyhet hos ELON

Watt & Veke – ett svenskt designföretag som designar och tillverkar lampor av hög kvalitet med det lilla extra. Företaget är baserat i Eskilstuna och grundades 1998. Watt & Veke erbjuder produkter med fokus på stil, trend och kvalitet och passar i de flesta moderna hem som är ute efter en ombonad inredningsstil.