Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

Visa / ändra butik Välj din Elon-butikVälj butik här
 Stäng

Logga in eller skapa en profil för att få tillgång till mina sidor.

Stäng

Hej och välkommen till ELONs kundservice!

Vårt mål är att du ska få hjälp på ett snabbt och smidigt sätt. Gå vidare genom att välja den rubrik som passar ditt ärende bäst.
Om du inte hittar önskad information här ber vi dig kontakta din ELON-butik för personlig hjälp.

 

Stäng

Kundvagn

Totalt: st, inkl. moms.
Din kundvagn är tom

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

  • Lägga till produkter i varukorgen
  • Se aktuella leveranstider
  • Se öppettider och butiksinformation
Bild för kategori Belysning hos ELON

Belysning hos ELON

 

  

 

 

Belysning för en ljus höst

För vissa kan hösten kännas mörk, blöt och trist. Om du vill lätta upp allt det mörka och trista – investera i några nya lampor. Enligt belysningsproffs bör ett rum ha mellan fem till tio ljuspunkter beroende på typ av rum.

 

Mästerliga mässing

Mässing har vi sett mycket av de senaste åren, men trots det har vi inte fått nog. Vilket visserligen inte är så konstigt – mässing tillför en elegans som få andra material eller färger gör. För dig som vill ha mer lyx och flärd i vardagen – investera i mässing!

 

Höstens hetaste: ROSA 

En av hösten hetast trendfärger är en smutsig gammelrosa nyans. Rosa år 2017 är varken barnsligt eller gulligt, tvärtom vuxet och sofistikerat. Här kommer tre tips för ett smakfullt och modernt rosa hem.
1. Matcha den rosa färgen med jordiga och brända färger för att skapa en inbjudande atmosfär.
2. Rosa och levande växter är en vinnande kombination som passar de flesta hem.
3. I ett monokromt svart/vitt hem skapar den rosa färgen smakfulla kontraster.

 

Industriellt

Nakna glödtrådslampor, betong och klädda sladdar är en stor del av industriell belysning. För att mjuka upp den industriella känslan är det effektivt att komplettera med textiler och gröna växter. Allt för att skapa ett inbjudande hem.

 

Över köksbordet

Kökslampor kommer i alla möjliga former och storlekar, från de mest diskreta till lampor som gör hela rummet. Det finns även lampor med en extra funktion, som exempelvis den svarta taklampan Tray – perfekt för förvaring av färska kryddor.

 

Inred fjäderfint med Eos

Äkta fjädrar i ”hatten” erbjuder lampskärmen Eos från danska Vita Copenhagen. Fantastiskt spännande design med naturliga gåsfjädrar – cirka 1800 stycken i mediummodellen – som skapar ett mjukt, varmt ljussken. Använd till lampfot eller takhänge.

 

Flera likadana lampor

Genom att placera flera likadana lampor tillsammans eller i samma rum kan du få ett maffigt intryck. Köp flera av samma modell eller lampor från samma serie och börja inred.

 

Dekorativt ljus

Den här serien LED-lampor har ljuskällor som är formade till en spiral och ser precis ut som de gamla vackra koltrådsfilamenten. Med glas färgat i amber eller rök ger de ett varmt och mjukt sken för all slags dekorationsbelysning. Alla lampor i serien är dimbara.

 

Välkomna dina gäster

Lys upp ditt hus och skapa ett varmt och välkomnande hem. Fasadbelysning både vägleder dig till husets entré och hjälper dig från att snava i mörkret. Välj gärna flera lampor med svagare ljus för att skapa en harmonisk miljö.

 

Till uterummet

Genom att inreda uterummet med belysning kan rummet kännas mer användbart. Med en taklampa och punktbelysning kan rummet nyttjas än mer även under kvällstid.

 

Optimal sänglampa

Vägglampan Multi från Markslöjd är enligt vårt tycke den optimala sänglampan. Lampan har en inbyggd dimmer/strömbrytare samt ett USB-uttag för laddning av exempelvis smartphones. Lampan kan placeras på antingen höger eller vänster sida av hyllan beroende på vilken sida av sängen den sitter.