Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

Visa / ändra butik Välj din Elon-butikVälj butik här
 Stäng

Logga in eller skapa en profil för att få tillgång till mina sidor.

Stäng

Hej och välkommen till ELONs kundservice!

Vårt mål är att du ska få hjälp på ett snabbt och smidigt sätt. Gå vidare genom att välja den rubrik som passar ditt ärende bäst.
Om du inte hittar önskad information här ber vi dig kontakta din ELON-butik för personlig hjälp.

 

Stäng

Kundvagn

Totalt: st, inkl. moms.
Din kundvagn är tom

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

  • Lägga till produkter i varukorgen
  • Se aktuella leveranstider
  • Se öppettider och butiksinformation
Bild för kategori Belysning hos ELON

Belysning hos ELON

 

 


   

 


 

Strålande möjligheter att hitta din stil

Belysning har blivit ett populärt sätt att inreda. Och möjligheterna är större än någonsin. Design och funktion har hittat varandra på ett sätt som är fantastiskt inspirerande för den som vill sätta egen prägel på sitt hem. Mycket tack vare den snabba utvecklingen av LED-lampor.

Vi kan erbjuda några av marknadens vassaste leverantörer inom området hembelysning. Hitta det som passar dig – eller prova dig fram till något nytt. Möjligheterna är lysande…

  

  


 

Textil i mjuk, skön retrostil

Lampskärmar i textil – gärna i mjuka färger och retrostil à la 1960-talet – kommer starkt som trend och finns både för fina taklampor och plafonder. De senare kan pryda en vägg också och ge rummet en skön atmosfär. Skärmens trådstomme anas genom tyget och skapar den typiska, vågiga formen på armaturen.

Lampskärmar i textil bryter ljuset på ett mjukt och snällt sätt. Textil är dessutom bra på att dämpa ljud och minska buller. Dags för en retro-sväng..?

 

   


   

Glänsande trend som håller greppet

Metall-looken är en het belysningstrend i allt från hängande till stående lampor. Koppar- och mässingfärg ger den rätta inredningstouchen i många hem. Snyggt – och ger en lite exklusiv känsla. Prova själv, om du känner för att glänsa …

  

   


   

Superslimmat – från tak till golv

Funktion och design hand i hand. Ett resultat av de minimala LED-lampornas utveckling. Dagens golvläslampor och takspotlights kan vara oerhört slimmade. Superslimmade!

 

   


  

Sätt tonen med en svensk klassiker

Klassiskt elegant lampfot. Till det en lampskärm med tygmönstret Melodi av Stig Lindberg (1916–1982), en av Sveriges mest kända formgivare genom tiderna. Mer stilsäkert än så blir det inte.

Det lekfulla, färgstarka mönstret visades på en specialutställning redan 1947 och är fortfarande efterfrågat. Här handtryckt på lampskärmstyg i hellinne – för en exklusiv inredningstouch i ditt hem.

 

  


  

LED – en lysande idé för ditt hem

Utvecklingen av lysdioder går fort, både kvalitetsmässigt och teknikmässigt. LED-lampor finns idag för i stort sett alla armaturer och belysningar du har i hemmet; i dimbara varianter – och med teknik som gör det möjligt att styra dem trådlöst.

De är dessutom ekonomiskt överlägsna andra alternativ. Håller upp till 25 gånger längre än en glödlampa. Och drar framförallt cirka 80 procent mindre el. Just nu har vi sänkta priser på ett urval av våra LED-lampor. Ett lysande tillfälle att byta till miljövänligare och billigare ljuskällor.  

 

  


 

Bada i ljus – och skapa stämning

I ett badrum är det viktigt att belysningen är effektiv. Lampor på båda sidor om spegeln – och i ögonhöjd – ger det bästa ljuset och minimerar skuggor i ansiktet när du rakar eller sminkar dig. Att mötas av en varm atmosfär när man kliver in i ett badrum är också trevligt – särskilt en tidig vintermorgon. Lösningen kan vara allmänbelysning i form av dimbara downlights i taket, som kan ställas in i både mys-läge och städljusläge.

  

  


 

Här ska du se…

Köket. Hemmets hjärta. Med plats för det mesta i livet; matlagning, mysiga samtal, sköna frukostar… Ett kök behöver olika slags belysning.

Definitivt en effektiv funktionsbelysning – varför inte tunna, effektiva LED-lister där du skär gurkan och handdiskar grytan. Kanske dimbara downlights i taket för bra allmänbelysning. Taklampa över matbordet plus några mindre lampor när du vill skapa stämning. Klart!