Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

  • Lägga till produkter i varukorgen
  • Se aktuella leveranstider
  • Se öppettider och butiksinformation
Bild för kategori Belysning hos ELON

Belysning hos ELON

 

 

 

Se den ljusa sidan av mörkret

 
Rätt tid för ljus!

Den mörka årstiden är här. Äntligen en bra tid att visa upp din ljusa sida; att tända den belysning som gör dig glad, nöjd, trygg och avslappnad i ditt hem. Och när du vill komplettera, förbättra och förnya – då finns vi här. Med goda råd och praktisk och snygg belysning. Oavsett om du vill matcha din minimalistiska inredning i allrummet, ditt trendiga kök eller ditt mysiga sovrum. Hög tid för ljus!

 

 

 

Bordslampor för hela hemmet

Bordslampor ger ofta det lilla extra och kan placeras lite var stans i hemmet – på fönsterbrädan, ett sideboard eller som sänglampa. Hos ELON hittar du ett stort utbud av bordslampor i olika format och stilar.

 

 

 

Över köksbordet

Kökslampor kommer i alla möjliga former och storlekar, från de mest diskreta till lampor som gör hela rummet. Till lampan Strap följer det med två läderband – ett svart och ett naturfärgat – så att du kan välja fritt efter smak och inredning.

 

 

  

Inred fjäderfint med Eos

Äkta fjädrar i ”hatten” erbjuder lampskärmen Eos från danska Vita Copenhagen. Fantastiskt spännande design med naturliga gåsfjädrar – som skapar ett mjukt, varmt ljussken. Använd till lampfot eller takhänge.

 

 

 

Våga blanda material

Genom att blanda material i inredningen får du intressanta stilbrytningar och ett levande hem. Lampor i metall skapar en industriell känsla och är ofta väldigt tåliga och har lång livslängd.

 

 

 

Förhöj livet hemma

Ljus kan förhöja många stunder i livet och det ska inte behövas ett speciellt tillfälle eller anledning för att höja mysnivån hemma. Med elektriska ljus är det alltid möjligt att förhöja livet hemma. I vårt sortiment hittar du alla möjliga varianter av LED-ljus. Allt från större blockljus och uppladdningsbara värmeljus till stearinljus och sensorljus. Självklart hittar du varianter för både inom- och utomhus.

 

 

 

Stämningshöjare

Jubilee från Aneta är en takkrona med både belysning och levande ljus. Perfekt över middagsbordet, då den fungerar både under en vanlig vardagskväll och finmiddagen med vänner.

 

 

 

s