Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

  • Se aktuella leveranstider
  • Se öppettider och butiksinformation
Bild för kategori Vårstädning

Vårstädning


De flesta tycker att det är tråkigt att städa, men något som gör det lite enklare är husmorstips för svåra fläckar och ett städschema som gör det tydlig vad som ska göras när.

Akutstädningen är perfekt när svärfar ringer och kommer på ett spontanbesök inom en halvtimme. Då finns det inte tid att göra allt, utan det gäller att prioritera för att hemmet i alla fall ska uppfattas som rent och städat.

Veckostädningen blir mycket enklare när du kan checka av momenten efter hand. För att det inte ska bli allt för överväldigande, dela upp rummen mellan dig och dina familjemedlemmar eller mellan de olika veckodagarna.

Storstädningen rekommenderas att genomföras minst 2 gånger varje år. Även här kan det underlätta att dela upp momenten under flera tillfällen. Ta ett par punkter varje lördagsförmiddag så är det snart genomfört.

Städa utan kemikalier

Husmorstips är både mer miljövänliga och ofta billigare än att köpa en hel drös med rengöringsmedel. Dessutom har du ofta det mesta hemma för att få rent kaffebryggaren eller rensa avloppet.

Skriv ut städtipsen och schemat och sätt upp i städskåpet så kommer städningen gå som en dans framöver.

ELON Tipsar!
Produktpaket
Visa
 
Info
s